Δερματικα κονδυλωματα

Μάθε να τα αναγνωρίζεις

Το προφυλακτικο αρκει;

Δες το infographic

Dr. Χριστόφορος Τζερμιάς

Δερματολογος – Αφροδισιολογος

Ο Γιατρός | Επικοινωνία

← Επιστροφη στην αρχικη

Ποια είναι η κατάλληλη μέθοδος αποτρίχωσης; 

Ποια είναι η κατάλληλη μέθοδος αποτρίχωσης αν ακολουθώ θεραπεία για κονδυλώματα; Αν έχετε εμφανίσει κονδυλώματα και διανύετε περίοδο θεραπείας και στενής ιατρικής παρακολούθησης, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί με την επιλογή της μεθόδου αποτρίχωσης. Αν και δεν απαγορεύεται η αποτρίχωση της περιγεννητικής και περιπρωκτικής περιοχής στο διάστημα αυτό, η κατάλληλη μέθοδος αποτρίχωσης είναι αυτή που... Read more »

Ποια είναι η κατάλληλη μέθοδος αποτρίχωσης αν ακολουθώ θεραπεία για κονδυλώματα;

Αν έχετε εμφανίσει κονδυλώματα και διανύετε περίοδο θεραπείας και στενής ιατρικής παρακολούθησης, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί με την επιλογή της μεθόδου αποτρίχωσης. Αν και δεν απαγορεύεται η αποτρίχωση της περιγεννητικής και περιπρωκτικής περιοχής στο διάστημα αυτό, η κατάλληλη μέθοδος αποτρίχωσης είναι αυτή που δεν αυξάνει τις πιθανότητες εξάπλωσης του ιού στις γύρω περιοχές. 

κατάλληλη μέθοδος αποτρίχωσης

Θα πρέπει να μην είναι μία τυφλή μέθοδος και να επιτρέπει τον εντοπισμό υποκλινικών κονδυλωμάτων. Άρα ενδείκνυται μόνο η Laser αποτρίχωση και μάλιστα σε εξειδικευμένο ιατρείο που ασχολείται και έχει εμπειρία αναγνώρισης κονδυλωμάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ