Δερματικα κονδυλωματα

Μάθε να τα αναγνωρίζεις

Το προφυλακτικο αρκει;

Δες το infographic

Dr. Χριστόφορος Τζερμιάς

Δερματολογος – Αφροδισιολογος

Ο Γιατρός | Επικοινωνία

← Επιστροφη στην αρχικη

Έχω δερματικά κονδυλώματα. Τι να κάνω με τον/την σύντροφο μου;

Έχω δερματικά κονδυλώματα. Τι να κάνω με τον/την σύντροφο μου;   Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνετε σε περίπτωση που έχετε διαγνωστεί με δερματικά κονδυλώματα, είναι να ενημερώσετε όλα τα άτομα με τα οποία βρεθήκατε ερωτικά εντός του τελευταίου οκταμήνου, έτσι ώστε να επισκεφτούν κάποιον δερματολόγο-αφροδισιολόγο. Ακόμα και στην περίπτωση μιας μόνιμης σχέσης,... Read more »

Έχω δερματικά κονδυλώματα. Τι να κάνω με τον/την σύντροφο μου;

 

Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνετε σε περίπτωση που έχετε διαγνωστεί με δερματικά κονδυλώματα, είναι να ενημερώσετε όλα τα άτομα με τα οποία βρεθήκατε ερωτικά εντός του τελευταίου οκταμήνου, έτσι ώστε να επισκεφτούν κάποιον δερματολόγο-αφροδισιολόγο.

Ακόμα και στην περίπτωση μιας μόνιμης σχέσης, είναι σημαντικό να εξεταστεί ο/η ερωτικός/ή σας σύντροφος και να ακολουθήσει θεραπεία, εάν αυτό είναι απαραίτητο. Διαφορετικά, θα διαιωνίζεται η επαναμόλυνση μεταξύ σας και θα είναι αναπόφευκτες οι υποτροπές των κονδυλωμάτων.

Κατά την διάρκεια της θεραπείας, θα σας υποδείξει ο γιατρός σας πόσο χρονικό διάστημα θα πρέπει να απέχετε από τις σεξουαλικές δραστηριότητες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ